La confiança

la base de l’ampli ventall de serveis

Posem a la seva disposició un ampli ventall de serveis, tota la nostra experiència  i el compromís de treballar, escoltar i ajudar per a millorar plegats.

Mira tot el que podem fer per ajudar-te

Psicoteràpia

El camí cap a una millora positiva

Quan es considera que és necessari, després del procés diagnòstic, CODDIA ofereix la possibilitat d’iniciar una intervenció terapèutica orientada a facilitar l’adquisició de noves habilitats, treballant tècniques i recursos psicològics, per arribar a assolir un major benestar i qualitat de vida. Les sessions i procediments es determinen en la valoració diagnòstica, individualitzada per a cada persona. El benestar dels nostres pacients, és la nostra raó de ser, i treballem amb les persones per ajudar-les a assolir-lo.

Teràpia d’adults

Quan les emocions ens desborden o s’acumulen diferents circumstàncies difícils de gestionar, pot ser convenient demanar ajuda professional.
L’estabilitat emocional és important i val la pena poder-la treballar per sentir-nos millor amb nosaltres mateixos i amb els altres.
Des de la teràpia podrem trobar altres perspectives per poder gestionar bloquejos emocionals i recuperar la direcció de la nostra vida.